Policija prekinula još jednu korona zabavu u BiH: Kokain pokušao sakriti u ustima

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Još jedna korona zabava u Bosni i Hercegovini je prekinuta za vrijeme vikenda.

Naime, veliki broj pripadnika Policijske uprave Doboj su u Bosanskom Brodu zatekli 19 osoba, od kojih su oduzete određene količine narkotika.

Raciju su izveli policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa Policijskom stanicom Brod te uz angažovanje policijskih službenika Jedinice žandarmerije PU Doboj, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice Doboj 2, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa.

Prema saznanjima Srpskainfo, racija je izvedena u kući koju koristi Vladimir Bačić, koji je i organizator zabave.

“U navedenom objektu zatečeno je 19 osoba. Prilikom pretresa Dragana Marijanovića policija je pronašla 2,4 grama kokaina, a koje je pokušao sakriti tako što ih je ugurao u usta. Pretresom Danila Đurića i vozila koje on koristi pronađeno je i oduzeto ukupno pet paketića sa 6,1 gramom kokaina“, otkriva izvor Srpskainfo.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv V.B. koje je organizovalo okupljanje na svom privatnom posjedu, biti dostavljen Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Radi se o djelima Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije i Omogućavanje uživanja opojnih droga, dok će protiv D. M. i D. Đ. biti pokrenuti zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka za počinjene prekršaje vezanih za drogu.

Share.

Leave A Reply