Policijac i dvije osobe udarali vozila sa trobojkama u Igalu, spriječen veći incident

Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Igalu je danas oko 15.30 došlo do incidenta na takozvanoj auto litiji, ali je brzom reakcijom policije spriječen veći incident. Kako je saopšteno iz Uprave policije, protiv policajca M.P i učesnika incidetna V.S I.R biće podnijete prekršajne prijaveM. P. i V.S. su na petlji ispred jednog ugostiteljskog objekta udarali u vozila koja su su prolazila u koloni sa istaknutim trobojkama i crkvenim zastavama.

 

Oni su pokušali od jednog učesnika autolitije da oduzmu i zastavu, dodaju u policiji. Tom prilikom je na vozilu slomljen prozor, a potom je udario u drugi automobil.

“Kolona se zaustavila i nakon verbalnog konflikta navedena lica su se vratila u ugostiteljski objekat. Policijske službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi su spriječili veći incident, a lica iz kolone vozila su se vratila u svoja vozila i nastavila kretanje”, navode u UP.

Lice mjesta je obezbjeđivala policija.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji se izjasnio da u navedenim radnjama nema elemenata krvičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, već da je riječ o krivičnom djelu uništenje i oštećenje tuđe stvari čije se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi”, zaključuju u saopštenju.

 

 

CDM

 

 

 

 

Share.

1 komentar

  1. This kind of comment reminds my family that at this point could possibly any great opportunity to even more one's collage education and learning. MY SPOUSE AND I wonder if WHEN I may possibly receive classes on the web. Now there are present a variety of fund programs currently which were as soon as and so quite imprecise to discover a very few typical.

Leave A Reply