Pomogao Fikretu Abdiću, a u decembru će i Draganu Čoviću

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zvijezda portala, malih ekrana i preporoditelj bosanskohercegovačkog društva Elmedin Konaković ne posustaje u svojoj namjeri da izda, proda interese Bošnjaka gdje god stigne.

Nakon što je uz pomoć svoga kadra Adema Pajazetovića u Velikoj Kladuši pomogao ponovni dolazak osuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića Babe, naš Dino se obrušio na Mostar.  Bitno je napomenuti da je prošlih izbora Adam Pajazetović bio kadar SBB-a i Fahrudina Radončića Šćepe. Tek toliko da se zna od koga Dino crpi snagu. Helem, naš Dino kao deklarativni Bosanac, nikako da dokaže svoj patriotizam. Sad u ionako razjedinjenom Mostaru podržava Peđu Kojevića i Nermina Nikšića. A ovaj dvojac umjesto da se pridruži probosanskim snagama ide u korist Dragana Čovića.

Gluh, nijem i slijep je na sve dobronamjerne savjete.  Jer Dino ima cilj. Uništiti vlastiti narod prije svega. Laž je da je Dino nova snaga. Svojom bahatošću podsjeća na svoga bivšeg stranačkog šefa Bakira Izetbegovića.  Ni on dobronamjerne savjete nije slušao. To je glavni razlog zašto je gubitničku čorbu kusao.

Nego Dino, recider ti nama: “Ja, i?”

Share.

Leave A Reply