Protesti opozicije u Trebinju!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nekoliko stotina pristalica opozicije u Trebinju okupilo se večeras u krugu bivše kasarne na skupu koji je organizovan kao odgovor na navodnu kupovinu glasova birača prehrambenim paketima koje su danas dijelili aktivisti SNSD-a, javlja novinarka “Direkta” sa lica mjesta.

Na skupu je govorio biznismen Rodoljub Drašković, predsjednik Hercegovačkog narodnog pokreta, koji je pozvao policiju da radi svoj posao.

“Svako neka radi svoj posao, policija mora odgovoriti, ona mora štititi vas, a ne režim, oni moraju biti na vašoj strani, oni moraju vršiti kontrolu zloupotreba koje traju decenijama, a ne samo danas”, rekao je Drašković.

Dodao je da će se okupiti i sutra veče, ukoliko bude dokazano da su izbori pokradeni. Najavljujući ovaj događaj, u opoziciji su naglasili da su svjesni da ovim krše izbornu ćutnju, ali da su prinuđeni da nešto preduzmu.

Skup opozicije nije prijavljen policiji i održava se uprkos zabrani javnih okupljanja na otvorenom, zbog zabrinjavajuće epidemiološke situacije, javlja Direkt

Share.

Leave A Reply