Prva fotografija Čedomira Jovanovića iz bolnice

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Srbijanski političar i savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Željka Komšića, Čedomir Jovanović, koji se zbog komplikacija izazvanih upalom pluća nalazi u KBC Dragiša Mišović, konačno se osjeća bolje.

Blic je objavio prvu fotografiju lidera LDP-a iz bolničkog kreveta.

Ljekari su nakon sedam dana ispitivanja uspjeli da nađu dijagnozu i Jovanović je odreagirao na terapiju.

Supruga lidera LDP, Jelena Jovanović izjavila je prije nekoliko dana da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

“Ljekari su konstatovali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i poslije nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dijela kičme, odakle vjerovatno i potiču bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su konačno bolji. Usljed saradnje ljekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i poslije sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima”, navela je Jovanović za Blic.

Foto: Blic.rs: Čedomir Jovanović u bolnici

Share.

Leave A Reply