Radončić: Ja sam najbolji predsjednik SDA! Seka treba otići, Dodik primitivac!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Uoči i poslije svakih izbora nas proglašavaju mrtvima! Krađa se nastavlja! SDA krade! Imali smo nepoštenu izbornu utakmicu! SBB svoje kapacitete sprema za 2022. godinu! Testirao sam SBB bez mene, kaznio sam stranku!

Kunem se djecom da Čoviću nisam obećao Treći entitet, Lagumdžija laže! Bio bih najbolji predsjednik SDA! Senad: Postoji li uopšte, nakon poraza, taj SBB? Postoji li SDA? Zašto ste u koaliciji sa Izetbegovićem u federalnoj Vladi? Radončić: Zato što bi HDZ vladao da ja to napustim! Senad: HDZ i sada vlada! Radončić: Povući ću dva ministra iz Vlade, ostavit ću dva samo zbog većine glasova protiv HDZ-a! Smijenit ću svih 50 lokalnih predsjednika SBB-a! Neka se ne boje u SDA!

Senad: Šta? Nastupite kao biznismen, prodate propalu firmu SBB i kupite firmu SDA? Zvizdića očekuje dugotrajno udaranje kroz tekstove, prijetnje, pritvor, Tužilaštvo, Sud, pisanje knjiga,sve će to SDA uraditi protiv njega!  Ja sam preživio Izetbegovićevo pravo lice! Izetbegović je polomio zube na meni! Personalni sukobi u SDA se svode na to da SDA već 10 godina nema ozbiljno rješenje za Bošnjačko pitanje! Bakir sprema municiju po Čampari i Zvizdiću! Neka idu ako ne mogu ostvariti svoje političke ambicije! Vidio sam se sa Čamparom i Zvizdićem prije mjesec!

Bliži sam s Bakirom nego s Dodikom i Čovićem! Ako ima sluha, Seka treba otići! Oni kojima žene vode politiku plate cijenu! Nije Seka najveće zlo koje je snašlo bošnjački narod! To što Izetbegović radi sa Osmicom je mnogo opasnije za narod od fenomena Sebije! Osmica vladar svih policijskih sudbina! Dodik u UN-u pokazao najveći stepen primitivizma,bahatosti! Destruktivan nastup u UN-u! Napravio sebi i RS-u štetu! Njegova politika nema perspektive i on će 2022. sići s vlasti! Čović rekao da ne želi treći entitet, ne vjerujem mu! Na općim izborima očekujemo pobjedu! Očekujemo od SDP-a da napravimo protukoaliciju! Konaković je desnije od SDA! Senad_Zašto ste hvalili pobjedu Četvorke na izborima? Konaković Vam je uoči izbora rekao da Vas neće vratiti u Vladu Kantona! Kažu Vam da se “šlepate” Četvorki! Radončić:

Uoči i poslije svakih izbora nas proglašavaju mrtvima! Krađa se nastavlja! SDA krade! Imali smo nepoštenu izbornu utakmicu! SBB svoje kapacitete sprema za 2022. godinu! Testirao sam SBB bez mene, kaznio sam stranku! Imamo ljude koji su se odnarodili, jer su zgrabili mandate zastupnika, ti ljudi će morati otići iz SBB-a, ali ja neću dirati njihove mandate! SBB očekuje rekonstrukcija! Dobio sam dvije ostavke, a sve ću ih smjeniti! Izlazimo iz kantonalne vlasti! SBB neće izaći iz Federalne vlasti, neću prepustiti vlast Čoviću! Možemo formirati Vladu bez SDA! Neka SDA napravi vlade, a mi ćemo iz opozcije vladati! Nemoguća misija je da se SDA i SBB ujedine! Četvorka je Sedmorka! Tražili smo da se državna bolnica stavi u funkciju i pretvori u Covid bolnicu, izlobirao sam imenovanje Gavrankapetanovića! S Nenadićem sam dogovorio ubrzanje okončanja vlasti ove Vlade KS! Senad:Nećete da napustite koaliciju sa SDA da ne bi ste izgubili na primjer Autoceste a tamo ima najviše novca! Vaš ministar drži najvažniji resor,privredu,pare!

Kriminalci su oni koji me optužuju da imam nešto u Autocestama! Nisu poluge moći u rukama Autocesta, nego u Vladi FBIH! Senad: Autoceste raspišu tender za samo 11 kilometara,a da raspišu za 60,onda bi cijena bila manja! Radončić: Da su u mojim rukama, napravio bih 100 kilometara! Ako bi Čović imao apsolutnu vlast u Federaciji, ništa se ne bi moglo raditi bez njegove odluke! Nema napuštanja Federalne vlade nikome, dok se ne obezbjedi da HDZ ne može imati većinu u Federalnoj Vladi! Ni od Čovića niti od Izetbegovića nisam čuo da je treći entitet obećan! Mene u toj priči nema!Senad:Lagumdžija je u ovoj emisiji rekao da ste i Vi obećali Čoviću treći entitet!  Lagumdžijina izjava je laž i malograđanština, kunem se s moja tri sina! Dao sam ostavku zbog migrantske krize i afere “Respiratori”! Primjećujem tendenciju male državne mafije! Vrši se pritisak na bolnice da prihvate respiratore, kako bi se prikazalo da su ispravni! Treba podići optužnice, a Sud BiH ih treba prihvatiti! EU će dogovoriti pristup Zapadnom Balkanu sa SAD-om! Bit će više američke podrške centru nego nacionalnim strankama!

Face.ba

 

 

Share.

Leave A Reply