Samira hvala ti što si razotkrila Cucu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nekad je Cuco bio radišan insan. Stolar po zanimanju. Časno, posteno i profitabilno zanimanje ko hoće da radi.

A Cuco naš nije baš za posla. Barem ne onog fizičkog.  Više je on za donacija, facebooka. Nježan i neizbježan. Poletan k'o golubica s Bašcaršije.

I vjerovali smo mu. Vjeruju mu mnogi i danas. Vjerovali dok ga časna i postena gospoda Samira Cecunjanin Rastoder nije razotkrila.  A razotkrila ga je jer nije opravdao poslani novac. Neće ga ni opravdati jer trebao je to uraditi odavno. Nije jer samo on zna gdje ga je utrošio. Evo kako je počelo:

 

Onog časa kad je gospođa Samira Cecunjanin Rastoder odbila da daje Cuci novac na ruke, odnosno na račun, nastaju problemi. A Samira uvijek radi pošteno i novac prikupljen za liječenje bolesnih ljudi isključivo šalje na račune klinika u kojma se trebaju liječiti.  Prilikom prikupljanja sredstava od donatora Samiri facebook preko kojeg se i odvijaju humanitarne akcije odbija određeni iznos i za to se Cuco i Mirsada kače.

Obećao je Cuco “razotkriti” gospođu Rastoder pa se umirio. Zna da je kriv. Umjesto njega to radi Mirsada Zulić. Međutim takođe bez argumenata.

Gospođa Samira je iznijela određene optužbe na račun Cuce Karića a posjeduje i dokaze koje Cuco nije i ne može demantovati.

Naša redakcija je u posjedu još dokaza i mimo gospođe Rastoder koje ćemo postepeno objavljivati.

Cuco ne uskraćuj nafaku bolesnima!

Share.

Leave A Reply