Samo naivni Bošnjaci mogu vjerovati dvoličnoj Međunarodnoj zajednici

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nezim Halilović Muderris

Samo naivni Bošnjaci mogu vjerovati dvoličnoj Međunarodnoj zajednici, koja nam je jula 1991.g. uvela Embargo na uvoz naoružanja, koja je 45 mjeseci nijemo posmatrala genocid u Republici Bosni i Hercegovini, koja je izdala tzv. Zaštićene zone”, koja nas je spriječila da vojnički oslobodimo Domovinu i prisilila na nepravedni Dejtonski sporazum, koja po pitanju provedbe Aneksa 7 Dejtonskog mirovnog sporazuma, koji se odnosi na povratak izbjeglica gotovo ništa nije učinila i samim time je odgovorna za legalizaciju etničkog čišćenja Bošnjaka u RS-u i dijelu Federacije Bosne i Hercegovine, koja nijemo posmatra pobiješnjele srpske i hrvatske političare i umjesto da nešto učini, uporno “izražava zabrinutost stanjem u Bosni i Hercegovini i poziva političare na dijalog”!
Uz Allahovu pomoć samo jedinstveni, snažni i odlučni Bošnjaci i druge patriote naše Domovine mogu i moraju je sačuvati i odbraniti!
Veterani Armije i MUP-a Republike Bosne i Hercegovine su još živi i živa su naša djeca i unuci, a dok smo god mi živi, živjeće inša-Allah i naša Domovina!

Share.

Leave A Reply