Samo Sebija SDA Spašava

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Femme fatale u Bošnjaka. Njena ljubav prema vlasti,glamouru, a pogotovo njena narcisoidnost skupo su Bošnjake koštale. Lider SDA i njen suprug Bakir Izetbegović nažalost ne vidi dalje od nje!

Pretvaranje SDA kao najjače političke snage Bošnjaka u ” društvo jednog lica” skupo nas je koštalo. Odavno je javna tajna da su lideri “trojke” srpsko-hrvatski igrači. Fahrudina Radončića – Šćepu ne treba ni pominjati. Bakirova zasljepljenost suprugom dala je potpunu slobodu dupeliscima poput Asima Sarajlića, Šemsudina Dedića, Amera Bukvića, Osmana Mehmedagića da stranačku moć i pozicije na koje su izabrani koriste u lične svrhe i kriminogene aktivnosti.

Narod je izgubio povjerenje u SDA. Gade im se Asimi, Skake, Ameri, Šemsudini, Almiri, priglupi Fadili. Narodu se povraća od njih. Doduše do gađenje naroda prema umobolnicima koji vladaju s SDA Bakir je pokušao kompenzirati s botovima i poludivljim stranicama,fb grupama i profilima koji su od bakirougodnog napravili skoro pa bogohulni medijski cirkus, izbacujući iz vjere svakog onog ko se suprostavi bračnom paru Izetbegović.

Nažalost dok je opozicija “nategla” Bakira da se bavi vađenjem Sebije ,Osmice i Asima iz govana u koja su se sami uvalili,Čović i Dodik su odradili posao. Razgradnja BiH je krenula. U SDA nema snaga koje bi imale hrabrosti da se suprostave “PRVOJ U BOŠNJAKA” i njenoj samovolji. Radije uživaju u “sarajevskom snu”, gomilajući vlastita bogatstva koristeći politički uticaj koji im daje SDA.  Jer Samo Sebija SDA Spašava! Koje li ironije kad se prethodna rečenica pretvori u skraćenicu i dobiju se 4S, baš kao i kod genocidno raspoloženih braće Srba.  Jer nebitno je hoće li Bošnjake opet klati, bitno je da Sebija vlada!

 

Share.

Leave A Reply