SEKS IZMEĐU SDA I SDP U KRAJINI: SDP voli analno SDA oralno

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Navjeći mogući politički kurvaluk je onaj između SDA i SDP-a, takozvana crveno-zelena koalicija. Iako su se mnogi nadali da se neće dogoditi, ova niskobudžetna politička pornografija se ipak događa. I sam markiz de Sade, ideolog sadizma i svih mogućih ogavnih perverzija, mogao bi im pozavidjeti na onom što udruženi rade.

I odakle će ova perverzija krenuti nego iz Krajine. A upravo ove dvije stranke, na čelu s Hamdijom Lipovačom, tadašnjim SDP-ovim premijerom napravili su od Krajine ekserimantalni poligon za sve vrste korupcije i nepravde. Kako tad takoi danas.

Narod je raširio noge

Trenutno je na nivou Unsko – sanskog kantona vlada s premijerom Mustafom Ružnićem na čelu. Vlada zasnovana na nepotizmu, kriminalu i lažima. Tu vladu podržava, odnosno najjači koalicioni partner je SDP. Isti SDP koji je u svoje redove usisao većinu kadrova Laburističke stranke, osuđenog ratnog zločinca, Fikreta Abdića. Bezidejnost, uhljebljavanje na državne jasle dovele su Unsko – sanski kanton u veoma težak položaj. Sve ove igre i igrice s migrantskom krizom osmišljene su da se izvuče što više novca u budžet Unsko-sanskog kantona i zadovolje ne interesi naroda već koalicionih partnera. A narod k'o narod, puši što mu se servira. Raširio je narod noge, a oni će ga jebati u mozak kao i nebrojeno puta. Bitno da je krenulo u Bužimu i Ključu.

SDP voli analno a SDA oralno

Seks, onaj politički između dva koaliciona partnera biti ćd neka vrsta grupnjaka, odnosno narodski rečeno redaljke.

SDA voli oralno da zadovolji široke narodne mase, lažući im o stotinama hiljada radnih mjesta, borbi za opstanak Bošnjaka koji usput rečeno bježe glavom bez obzira iz države. Pogotovo oni mlađi koji i jesu u stanju djecu praviti. Na kraju će u Krajini ostati sve sami đuturumi, okačeni oprazne budžetske jasle.

Za razliku od SDA koja voli javno da se eksponira, najčešće oralno, SDP se vidi u anusu koalicionog partnera. Trenutno u anusu Asda sutra u anusu SDA. Njih ne zanimaju ministarske funkcije već direktorske. Izvlačenje novca i uništavanje javnih institucija.

Sve u svemu sprema se jaka jebačina.

Share.

Leave A Reply