Srpski glumac oženio 32 godine mlađu ljepoticu – ovo je Marija! FOTO

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nebojša i Marija već 3 godine u ljubavi

Glumca Nebojšu Kundačinu (59) gledali smo u mnogim domaćim serijama i filmovima među kojima je i “Porodično blago”, ali domaća publika je već neko vrijeme intrigirana i njegovim privatnim životom.

On je prije godinu dana oženio 32 godine mlađu koleginicu Mariju.

Sudbinski susret dogodio se u pozorištu nakon jednog Nebojšinog izvođenja, kada mu je prišla Marija, tada studentkinja, koja je pisala seminarski rad za koji joj je trebala pomoć glumca.

Zahvaljujući tom seminarskom su se bolje upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara prošle godine.

“Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama”, rekla je svojevremeno Marija za “Gloriju”, a Nebojša nadovezao kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome:

“Pošto poslije predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želio sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se”.

Ovako izgleda Marija:

mondo.rs

 

Share.

Leave A Reply