“Stanivuković je na prevaru dobio podršku građana” Dodik smatra da gradonačelnik Banjaluke RADI NA LIČNOJ PROMOCIJI

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Namjera Stanivukovićeve opcije očigledno nikada nije bila da se bavi pitanjima građanima, već samo ličnom promocijom.

Izjavio je ovo srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik upitan da prokomentariše za aktuelna dešavanja u Banjaluci i odnos gradonačelnika Draška Stanivukovića prema odbornicima i skupštinskoj većini.

– On je na prevaru dobio podršku nekih građana u Banjaluci i sada ti građani vide da on nikada ozbiljno nije mislio da bude gradonačelnik. Njemu je ta pozicija trebalo da posluži za neke dalje političke borbe i on žrtvuje Banjaluku, dovodi je do propasti u situaciji kada treba da se riješavaju određena važna pitanja. Nažalost, građani Banjaluke će to vidjeti na jedan najdirektniji način, imajući u vidu nedoraslo ponašanje gradonačelnika i situaciju u kojoj se ne uvažava ni praksa u institucijama, nego se samo radi na ličnoj promociji i onome što može da bude atraktivno samo u jednom trenutku, ali time se ne rješavaju problemi života i grada – istakao je Dodik.

On je podsjetio da je SNSD upravljao Banjalukom u smislu gradonačelnika od 1998. godine i grad nikada nije imao probleme.

– Logično je da sada kada imate takvo političko nedonošče na čelu grada da imate probleme, jer on smatra da sve što postoji u gradu treba da bude usmjereno i podređeno samo njemu. Kao mezimac u porodici koji je vaspitan tako da sve što poželi mora da ima, on misli da tako ide i u javnom životu. Naravno, da to ne ide tako – rekao je Dodik.

Share.

Leave A Reply