Stefanović brani Kapetana Dragana: Ne dirajte Vučićevo dete

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sin preedsednika države, Zvezdini navijači i još neki su mi dali 30.000 dolara, stan i kola – uskliknuo je kapetan Dragan, ratni osuđenik. I umesto da se država pita otkud tim ljudima, između ostalog i Danilu Vučiću, toliki novac, s obzirom na to da po rečima njegovog oca radi u vinariji za mesečnu platu od 500 evra, još uvek aktuelni ministar vojske Nebojša Stefanopvić krenuo je u paljbu po novinarima, opoziciji, braneći zdušno Aleksandra Vučića.

Izjavu potpredsednika Vlade i ministra odbrane dr Nebojše Stefanovića prenosimo u celostu:

“Naslovna strana dnevnog lista “Danas”, kojom se opozicija i raznorazne interesne grupe obračunavaju sa sinom predsednika Aleksandra Vučića – dakle ne sa predsednikom, već njegovim detetom – bruka je i sramota kojoj od jutros svedoči cela Srbija.

Crtanje mete na leđima jednog deteta brutalnim lažima, u kojima se uvažavaju čak i izjave osuđenika i iznose perfidne i besramne konstrukcije, novi su nivo niskosti koji su Đilasovi mediji uveli u našu zemlju.

Normalan čovek ne može da se ne zapita – gde je granica? Da li su u našoj Srbiji pređene sve granice pristojnosti i da li pojedini mediji imaju pravo da, bez ikakve odgovornosti, plasiraju laži satanizujući čak i nečiju decu? Do kada će pristojna Srbija da ćuti na kreiranje atmosfere u javnosti u kojoj je sve dozvoljeno, pa se sa udaranja nečasnim sredstvima na političke protivnike i njihove porodice, sada prešlo i na decu?

Nemoć, nesposobnost i očaj Đilasa i raznih interesnih skupina što ne mogu da pobede Aleksandra Vučića na izborima i slome jaku Srbiju na čelu sa njim više se ne daju sakriti. Poručujem im da Aleksandra Vučića svakako neće slomiti, a o sebi su već svojim postupcima narodu dovoljno rekli.

Pozivam celu Srbiju da glasno osudi ovo bestidne napade na porodicu predsednika naše države, u kojima se udara čak i na ono najvažnije u životu svakog čoveka – decu.”

Eto, ništa Dijana, ništa Belivuk, ništa odgovor na pitanje otkud novac Danilu Vučiću… A obruč oko Stefanovića se steže…

Direktno.rs

Share.

Leave A Reply