SUPRUG NASTRADALE SEMRE TVRDI DA NIJE PREMINULA OD KORONAVIRUSA

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Semra Dervišević se već dvije godine borila sa karcinomom debelog crijeva ,pri čemu je došlo i do metastaze pluća i mozga.

Veliku gorčinu i nezadovoljstvo kod porodice Dervišević ali i građana Živinica pojavio se nakon informacije da je na UKC Tuzla preminula djevojka rođena 1993-te godine.

Portal Crna-Hronika kontaktirala je supruga Rasima koji je izjavio da njegova supruga nije preminula od posljedica koronavirusa već od duge i teške bolesti s kojoj se borila.

Moja supruga je primljena na UKC Tuzla negativna. Testirana je na ulazu u bolnicu, i test je pokazao da je negativan. Ona je onkološki bolestnik već 2 godine. Prebacili su je preko noći u covid centar i sutradan je proglasili mrtvim. Ona je nažalost imala rak debelog crijeva, metastazu na pluća i mozak. Koronu znam da nema, to su joj namjestili na UKC. I ja se pitam da li je moguće, da su vidjeli da će žena preminuti i zalijepili joj koronu. Za moju suprugu zna čitav kanton. Svi znaju za njenu bolest i za njenu borbu. Više puta su je testirali i bila je negativna. Neka im Bog sudi. ja sam ožalošćen i još su mi ovo našli da rade.” – izjavio je Rasim Dervišević za portal Crna-Hronika.

Prijatelji i porodica opraštaju se od preminule Semre

Tužnog srca i s bolom u duši obavještavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je Allahovom dž. š. odredbom, naša draga Dervišević (rođ. Krajišnik) Semra, 11. marta 2021. godine u 29-oj godini života preselila na Ahiret.

Dženaza namaz obavljana je danas u 12.03.2021. godine u 13:15h ispred porodične kuće u naselju Bašigovci-Meminovac, a potom na mezarje kod stare džamije u Bašigovcima.

Iza Semre ostao je suprug Rasim i dva sina Azur (9) i Amar (4)

U posljednja 24 sata u Tuzlanskom kantonu su obrađeni rezultati za 328 testiranih osoba od kojih je 98 pozitivno na koronavirus. Zabilježena su četiri smrtna slučaja. Umrla su dva muškarca, jedan iz Lukavca rođen 1938. drugi iz Gradačca rođen 1955. godine, te dvije ženske osobe, djevojka iz Živinica rođena 1993. godine i Srebrenika rođena 1937. godine. – potvrdili su jučer iz Kriznog štaba ministarstva zdravstva TK.

 

Share.

Leave A Reply