Sve što SDA treba je Viagra

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Odavno se SDA odnarodila. Ne penetrira višd ni u vlastitu izbornu mašineriju. Prvi su je izdali silni uhljebi koji su radi interesa, posla i pozicija ušli u SDA!

Bakir je od ” PRVOG U BOŠNJAKA” postao ” PRVI DO SEKE”.  Vladarica iz sjene, novokomonovana bogatašica, vrh kreme u Sarajevu,  glavna u ” kolu Sekinih sestara”,  predsjedavajuća Bakiru.

Narod je odašiljao signale. Čaki kad je neki političar najbolji, ukoliko ga narod ne želi treba se povući. Na vidi to Bakir, jer bitno je Seku s tribine poselamit. Oko sebe klimoglavce okupit. Ko se Sekinoj volji protivi, taj ni SDA ne voli. A pitanje je jel i musliman uopšte. Ne možeš i ne smiješ ni disat bez Seke.  Portali su za sve krivi. Nije to Bakir znao. Inače bi svaki član SDA morao imati portal.

Nije jadan Bakir ni za Viagru znao. Lijepa boba. Popiješ, i vrlo brzo penetriras. A narod, narod ti je k’o i žena. Bitno je zadovoljstvo. Zadovoljiti potrebe naroda. Posao, redovna i solidna plata,pravda i sigurnost. Ne možeš li zadovoljiti narod, povuci se. Ko i žena. Ako đuvegija dobro odradi pos’o, mlada mete i ispred komšijskih vrata, nutka ga , pita. Treba da je u snazi. Ako ne paziš narod, ode drugom.

Žena ako nije zadovoljna mrzi sve oko sebe. Nekad je ni novac ni vlast ne zadovolje. Ni smijeh ni suze je ne odobrovolje.  Penetracija je bitna i u SDA veoma hitna!

Share.

Leave A Reply