ŠVERCER RONHILOM NA KREPANOJ KOBILI

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ŠVERCER RONHILOM NA KREPANOJ KOBILI

(Oni koji su izgubili rat sada se nameću kao snaga koja želi urušiti i pocjepati Bosnu i Hercegovinu)

Minuli rat u Bosni i Hercegovini počeo je sa psihijatrima i popovima, nastavio sa topovima, trajao sa lopovima a završio na tajnoj večeri 25. avgusta 1995. godine u rezidencijalnom objektu Vojske Jugoslavije u Dobanovcima.

Iz zabilješka sa sastanka predstavnika “navišeg političkog i vojnog rukovodstva Savezne republike Jugoslavije (Srbije i Crne Gore) i Republike Srpske održanog 25. avgusta 1995. godine u rezidencijalnom objektu Vojske Jugoslavije u Dobanovcima na kojem je prisustovao i patrijarh Pavle raspravlajlo se o stanju rata u BiH.
Svi su bili za potpisivanje mira osim osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića koji je davao otpor prekidu rata predlažuči Slobodanu Miloševiću da se jugoslovenska strana, prvenstveno predsjednik Milošević “bori kao i do sada” a da oni i dalje ostanu “nepredvidivi ludi Srbi”

Prekretnicu tajne besjede napravio je general Vosjke Republike Srspke Milan Gvero koji je izdeklamovao da uravo dolazi sa terena i da dobro poznaje raspoloženje i boraca i naroda u Rebulici Srpskoj., da je situacija teška, “Vojska nema snage da izdrži šritisak više od 20 dana. Čak i ako toliko izdržimo bićemo na konju. Zato treba ići na mirovno rešenje.”

Lešina krepane kobile iz Dobanovaca ponovo se usrmdila Bosnom i Hercegovinom. Zajahao je Milorad Dodik glumeći budalo pred strojem gubitničke vojske koje više nema i nikad je neće biti.

Oni koji su izgubili rat sada se nameću kao snaga koja želi urušiti i pocjepati Bosnu i Hercegovinu.

Aziz Tafro

Share.

Leave A Reply