SVI GRIJESI MIGRANATA: Šta su to nama migranti skrivili?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jednom u neka ljepša i sretnija vremena srušen je bastion SDA u Krajini. Otišla je mrska SDA i došao lijepi SDP. I s SDP-om došao i prelijepi Hamdo. I dođe s Hamdom progres. Prvo je Bihać procvjetao, a s njim i Krajina. Ljudi su počeli napuštati zemlje EU i tražiti posao u Unsko – sanskom kantonu. Oni koji su napustili SDA zbog koaliranja s SDP-om odmah nakon razvoda braka između SDP-a i SDA uskočiše u vruć krevet. I krenu seks. Zaista vatren. J***li su narod i govorili izdržite još malo možete vi to. Nije nam od tog seksa omladina glavom bez obzira pobjegla vani. Naprotiv svi su bili presretni.

I onda dođoše migranti. Napraviše nam aferu STENS, Smaragdni most, boračku zgradu. Opelješiše budžete svih nivoa. Osnovaše i svoj privatni školski centar za produkciju falš diploma pod nazivom “Vita plus”.

Tad su nam kola krenula nizbrdo. Pobjegla omladina glavom bez obzira. Jer sudovi i tužilaštva treniraju na siromašnim političarima strogoću, MUP-a takođe radi za prebogate migrante a protiv jadnih političara.

Da stvar bude gora pojavio se nekakav IOM. Ne daju ovoj našoj sirotinji od političara ni feninga. Sve migrantima daju. A migranti imaju. Bogati su. Naši političari nemaju. Fukara su i gube, jadnici.

Puno su nam zgriješili migranti!

Tekst je satiričnog karaktera!

Share.

Leave A Reply