Svodnice djevojke držale zaključane i bile su konstantno drogirane

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jelica N. (52) i Đulijana N. (25), majka i kćerka, koje su uhićene zbog sumnje da su podvodile djevojke na teritoriji Obrenovca i Voždovca u Srbiji, saslušane su jučer u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, piše “Blic”.

Kako se doznaje, njih dvije su negirale izvršenje krivičnog djela.

Pored J. N. i Đ. N. krivičnom prijavom su obuhvaćena još tri osobe koje se nalaze na izdržavanju kazni zatvora po ranijim osudama, a koji su suizvršiteljiu djelu. Njima se stavlja na teret da su dvije oštećene, od kojih je jedna bila maloljetna, eksploatisali i predavali različitim klijentima radi pružanja seksualnih usluga, pri čemu su sav novac zadržavali za sebe, a oštećene u stanju zavisnosti držali stalnim davanjem narkotika – potvrdila je glasnogovornica Višeg tužilaštva u Beogradu, Irena Bjeloš.

Branile im da pričaju s obitelji

Kako je navela, osim navedenog, oštećenima su, kada nisu pružale seksualne usluge, ograničavali kretanje vršenjem stalnog nadzora i uskraćivanjem komunikacije s njihovim obiteljima i drugim osobama, tako što su ih držali zaključane u stanu koji su koristili!

Oštećene su seksualne usluge pružale za 16 maraka do 50 maraka.

Uhićena bila maloljetna kada je postala madam

Inače, kako je pisao “Blic”, i uhićena Đulijana bila je maloljetna kada je sa majkom počela da obavlja posao madam za prostitutke.

Svoje žrtve su upoznale još prije osam godina i iskoristile su njihovu lošu materijalnu situaciju i obiteljske prilike, te su ih primoravale da se bave prostitucijom, pronalazile im klijente, zakazivale sastanke i uzimale sav zarađeni novac.

Share.

Leave A Reply