“To su lopovi i špekulanti” Dodik ističe da niko nema pravo da se poziva na njega

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Milorad Dodik je najavio da će na sljedećoj sjednici Izvršnog komiteta SNSD tema biti bezbjednosna situacija, s ciljem da se ona podigne na viši nivo.

Dodik je rekao da je prethodnih godina mnogo učinjeno na osposobljavanju posebnih i specijalnih jedinica MUP RS, ali je dodao da policija ne treba samo da se bavi javnim redom i mirom, nego da se bori protiv organizovanog i svakih vidova kriminaliteta.

– Tu želimo daleko veću akciju. Pozdravljamo napore vezane za sprečavanje korupcije u okviru „Elektroprenosa BiH“ gdje je bilo vidljivo da su ljudu izimali novac za zapošljavanje. Ovim putem kažem da je previše spekulacija, do toga da često govore i pozivaju se na mene. Želim javno da saopštim svima: nikome ništa nisam obećao, ni rekao! Ja sam čovjek koji to direkno uvijek saopštava, niko se ne može pozivati na moje ime i prezime, tražeći nešto kao navodni vid dogovora sa mnom. To su lopovi i špekulanti koji pokušavaju na takav način da rade. Prema tome, niko ne treba da bude zaštićen, mi ćemo nastaviti sa tim akivnostima. Ima mnogo nekih ljudi koji su u posmatranju, ali u svakom slučaju, niko ne treba da sumnja u to da se RS organizovano bori protiv kriminala i korupcije i da će to nastaviti još žešće – zaključio je Dodik

Share.

Leave A Reply