Treba Mile u zatvor, al'niko mu*a za hapšenje nema!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kažu budala, glup, idiot. Nee! Ni slučajno. Milorad Dodik je kriminogeni genije. Od američkog favorita među političarima iz manjeg bh entiteta j socijaldemokrate, do najvećeg velikosrbina, Dodik je stekao ogromno bogatstvo. Valentin Inzko je donio ZAKON O ZABRANI NEGIRANJA GENOCIDA tačno u vrijeme kada je opozicija u RS bila u galopirajućem usponu, a Dodikov SNSD skoro potpuno izgubio povjerenje građana.

I nasta magija. Mile je poput Gebelsa hipnotisao široke srpske narodne mase. Najbitnija stvar u životu svakog Srbina je negiranje genocida. Nije bitno što Mile godinama potkrada te iste široke narodne srpske mase, nije bitno što je omladine sve manje, goni Mile Srbe u rat. Mogu i starci ginuti. Hipnotisani Srbi ne čuju ni glas razuma opozicije u RS. Ćute, iako su gladni, očajni i jadni. Ćute i trpe. Ako su na respiratorima, ne dao Bog, mogu udisati i tehnički kiseonik. Ma napravit će Mile od bolnica željezare ako treba.

S druge strane u Federaciji BiH ko sve bi ga hapsili, al’ biva nije mudro. Pa sjede ćupovi i mudruju. A Mile sve bahatiji, ne bi bilo čudno da na sred Baščaršije koridu organizuje, šatore postavi i pokaže svoje pjevačko umjeće. To ljudsko smeće.

A bol je Dodikova jednostavna, ljudska.  Jedan Srbin  i jedna Hrvatica. Tegeltija i Tadićka. Nema tu ideologije već go kriminal!

Share.

Leave A Reply