U predvorju građanskog rata

Pinterest LinkedIn Tumblr +

SFRJ se raspala u krvavom građanskom ratu koji su pripremile i raspirile vladajuće elite uz pomoć stranih službi. Potom su se potrudili da ubiju i sve ostale “Jugoslavije”. Mnogi analitičari, ali i poneki živi protagonisti tog doba i danas ističu da će se proces završiti tek kada se Srbija bude raspala u građanskom ratu. Sektopartija i bratomafija nas u to guraju!

MI 6 je sektopartiju postavila na noge i instalirala nad Srbijom, a sektopartija je razvila bratomafiju. Cilj je da preko reinstaliranih radikala, socijalista i julovaca, razore i preoru Srbiju, satanizujući srpski narod, čime širom otvaraju vrata za njegovo istrebljenje.

Davor Kalajžić FOTO: Privatna arhiva
davor kalajdžić

Teritorija Srbije već je rasparčana. Aleksandar Vučić je AP KiM izveo iz pravnog poretka Srbije, a ubrzano radi na kreiranju uslova za dalju ustavnu razgradnju države. Izmenama Ustavnog zakona krenuće implementacija pojedinih odredaba koalicionog sporazuma SNS-SVM, kojim će Vojvodina otvoriti vrata autonomiji predkosovoskog tipa. Novi Pazar, Preševo i Bujanovac odavno “vise” u vazduhu.

Lokalni šerifi već cepaju državu na eksteritorije notingemskog tipa, a strani investitori orgijaju nad poklonjenim im radnicima i parcelama naše države. Ucene, teror, pedofilija, prinudna prostitucija, trgovina uticajem, pljačka, nasilje nad drugomislećima, bivaju institucionalizovani kroz nedelovanje državne uprave, pravosuđa i policije. Najviše državno rukovodstvo, a pre svih Aleksandar Vučić, podstiču na sve vidove izdaje, kriminala, pljačke i trovanja Srbije.Aleksandar Vučić i SIniša Mali FOTO: PrintscreenAleksandar Vučić i SIniša Mali FOTO: Printscreen

Nacionalne frekvencije zasute su lavinama povraćke i mentalnog otrova kojim nas zasipaju silikonske drolje i zadrigli veprovi, dok nam narkomani i razne mentalne strvine nameću izopačenost kao standard. Ratni zločinci ponovo javno pozivaju na nasije nad neistomišljenicima, dok režimski smradoidi na naslovnicama forsiraju laži, podmetačine, bljuvotine, nenormalnost i huškanje svih vrsta i oblika.

Bakljaši, batinaši, čekićari, ćevabdžije, dileri, ubice, narkomani, piromani, bombaši, silikonke, razlokane jalovice, šljam i žgadija iz kojekakvih rupa, dobili su značke i ovlašćenja da disciplinuju Srbiju, a mnogi su otišli još dalje – u izvršnu vlast. Jajinački, zemunski, ritopečki, jagodinski, šabački, škaljarski, kavački i drugi klanovi, kao i drumske, fudbalske, zdravstvene, prosvetne, stečajne, GSP, energetske, carinske, naftne, policijske, profesorske, automobilske, grobljanske i ko zna još koje mafije, institucionalno pljačkaju sve građane Srbije. Gadure jedna za drugom stupaju u sektopartiju da bi omogućile bratomafijašku krađu. Kupljene diplome i urođeni primitivizam haraju državnom upravom, a smrt i štabovi doprinose najvišoj stopi smrtnosti ikada.

Srbija je podeljena na normalne i nenormalne. Na osiromašene i prebogate. Na bahate i potlačene. Na hulje i građane, na robove i robovlasnike, na njihov “plebs” i domaću “stoku”. I sve to bi da zacementiraju na silu. Da nam značkama, motkama, čekićima, bakljama i crnim Škodama otmu slobodu, dostojanstvo, integritet i oduzmu svu imovinu. Da nas prebijaju i sakate, pljuju i gaze, decu da nam truju i siluju, a usta začepe.Vladimir Cvijan FOTO: PrintscreenVladimir Cvijan FOTO: Printscreen

Sve bi da nas pretvore u Cvijane i Olivere.

To je hulja smislio da bi ostao i opstao, da nastavi da krade, truje i rasprodaje. Pocepao je Srbiju na dva tabora. I crkvu je kontaminirao. 

Srbija je na pragu građanskog rata! Mafija izbore ne gubi!

Motkama, bagerima, čekićima i policijom biju i gaze, Oktavijama i crnim džipovima zastrašuju, izbornu volju prekrajaju, a truju Borom, Smederevom, Linglongom, Rio Tintom, Vinčom i sretnim Pinkom. Makiš nam kopaju, vodu nam uzimaju, tople izvore u Vrnjačkoj Banji presušuju, oranice u jalovinu pretvaraju, Ustav menjaju, zakone siluju, vladavinu prava suspenduju.

Univerzalna deklaracija UN br. 217. o ljudskim pravima, članom 3. dozvoljava da “svako ima pravo na život, slobodu i ličnu bezbednost”. Ljudsko biće ima pravo da se brani i odbrani svim sredstvima ukoliko su mu ugroženi život, sloboda i lična bezbednost. A upravo to nam rade.FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

Krivični zakonik Republike Srbije jasno kaže da nije krivično delo ono koje je učinjeno u nužnoj odbrani, ono delo koje je učinjeno u krajnjoj nuždi i ono delo koje je učinjeno pod dejstvom neodoljive sile. A silom su nas doveli u stanje krajnje nužde!

Mora se preći na njihov jezik – na masku maskom, na fantomku fantomkom, na bager bagerom, na motku motkom, na čekić čekićem, na silu – silom.

Nas je ipak više! Odbranićemo Srbiju od okupacije sektopartije i bratomafije, uniformisanih bitangi, izopačenih degenerika, državnih kriminalaca i stranih nalogodavaca. To nam je Ustavna obaveza!

Davor Kalajžić, penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika Generalnog sekretara UN

direktno.rs

Share.

Leave A Reply