U STRAHU OD MILANOVIĆEVE POPULARNOSTI, PLENKOVIĆ POVEĆAVA POMOĆ HERCEGOVAČKIM HRVATIMA ZA 100%!!!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Milanović i dalje najpopularniji političar u RH i Hercegovini.
Popularnost na desnici raste mu gotovo geometrijskom progresijom, pogotovo u Hercegovini, u kojoj bi, prema nekim izvorima, trenutno za njega glasalo najmanje 60%, dosad’ tradicionalnih HDZ-ovih birača, dok je u Hrvatskoj, prema anketama, za Milanovića svaki drugi birač HDZ-a.
Alarm premijeru Plenkoviću koji je ekspresno povećao pomoć bh. Hrvatima za “gotovo 100%!!!”
S 81 MILIJUN, NA 150 MILIJUNA godišnje.
Milanović je Hercegovce “kupio” retorikom, govoreći im ono što žele čuti, Plenković bi ih “otkupio”onim što žele vidjeti-novcem.
Plenkovićeve kune mogle bi pomrsiti Milanovićeve račune s hercegovačkim glasovima s kojima trenutno gotovo sigurno računa za Drugi mandat. Pogotovo nakon što je definitivno je osvojio “srce ponosno,” nakon spornih odličja optuženima za ratne zločine, izjavama poput one da “ima respekt prema S. Praljku,” osuđenom ratnom zločincu, ili da ne priznaje da je M. Petković ratni zločinac “taman da ga osude deset puta.”
U Hercegovini ga dižu u nebesa, jer je “jedini hrvatski predsjednik, nakon Tuđmana, koji se bori za prava bh. Hrvata. ”
No, Plenkovićeve kune mogle bi pomrsiti sadašnju Milanovićevu ljubav s Hercegovinom, zovu novca teško je odoljeti i “srcu ponosnom.”
Zasad’ je Milanović “na konju.”
Premijeru je vjerojatno trebao apaurin i nakon vijesti da čak 80 % Hrvata iz dijaspore, tradicionalnih HDZ- ovih birača, u sadašnjem sukobu Plenkovića i Milanovića, podržavaju Milanovića (prema iseljeničkom magazinu “Feniks”)
Najnoviji veliki plus i lovorike Milanoviću s desnice je što je, kako pišu desni komentatori i analitičari, formalnim posjetom Sveučilištu u Mostaru, našao prigodan način kako kao predsjednik Hrvatske zaobići Sarajevo i hodati po “hrvatskim područjima u Bosni.”
HRVATSKIM PODRUČJIMA U BOSNI?!
Valjda bosanskim područjima nastanjenim Hrvatima? Nije teško zamisliti što bi bilo da netko kaže da je posjetio srpska područja u Hrvatskoj!
Utakmica Milanović, Plenković u pridobijanju desnice i u Hrvatskoj i u Hercegovini nastavlja se.
Trenutno vodi predsjednik, ali premijer se nada preokrenuti rezultat u svoju korist, pa je bar triput ponovio da se nada da će “Hrvati u BiH biti zadovoljni kada vide ovo skoro 100-postotno povećanje pomoći.”
Nakon čega bi predsjedniku mogao ustrebati apaurin.

Nada Satrijaš Al Issa

Share.

Leave A Reply