‘Ubit ću te, ja sam iz zloglasne četničke obitelji!‘

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hoćeš da te ubijem ili da ti polomim kosti, znaš li ti tko sam ja, ja sam iz zloglasne kninske četničke obitelji‘

Zoranu (50) iz Koprivnice prijeti godinu dana bezuvjetnog zatvora jer je optužen da je ženu s kojom je želio ljubavnu vezu čupao za kosu i prijetio joj smrću, javlja portal Danica.hr.

Prema optužnici Općinskog državnog odvjetništva, Zorana se tereti da je 11. lipnja ove godine od 14 do 17 sati u koprivničkim Močilama fizički napao ženu ispred kuće jer mu nije odgovarala na sms poruke da se nađu. – Počupao ju je za kosu i primio za ruku govoreći joj: ”Hoćeš da te ubijem ili da ti polomim kosti, znaš li ti tko sam ja, ja sam iz zloglasne kninske četničke obitelji”!

Potom je, protivno njezinoj volji, stao na ulazni dio terase te je sprječavao da se udalji, iako ga je ona tražila da je pusti. Više je puta ponavljao: Hoćeš da te ubijem ili da te polomim, stoji u optužnici.

Zoran je tijekom istrage sve negirao tvrdeći da je kod žrtve došao kako bi prekinuo s njom. No, žena i njezin sin opovrgnuli su njegovu obranu.

Žena je rekla kako joj od početka ove godine stalno šalje poruke pozivajući je da se nađu, a znao joj je u više navrata ostavljati bukete cvijeća na radnom mjestu.

Više puta, kaže, dala mu je do znanja da se ne želi s njim naći, što on nije prihvaćao te ju je znao vrijeđati i omalovažavati. Sve je kulminiralo 11. lipnja, kad joj je od jutra slao poruke da izađu na kavu, što je ona odbijala.

Tog je dana u popodnevnim satima došao do kuće u Močilama te fizički nasrnuo na nju, čupao je za kosu i prijetio da će je ubiti ili polomiti. Žena je otkrila i kako je idućeg dana Zoran vozio za njom te napravio incident kod njezine prijateljice u Herešinu.

– Nismo bili u ljubavnoj vezi i ne dugujem mu 2000 kuna i ključeve stana, riječ je o njegovim konstrukcijama, naglasila je nesretna žena, a pakao kroz koji su prolazili potvrdio je i sin.

Tužitelji za Zorana traže godinu dana bezuvjetnog zatvora. Optužnica je još nepravomoćna, navodi portal Danica.hr.

Share.

Leave A Reply