Ulazak BiH u EU je put za budale

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ulazak BiH u EU je put za budale. Oni koji su znali za zločine i genocid ‘92. u Višegradu, Bratuncu, Vlasenici, Prijedoru, Ključu, Foči… su saučesnici tih zlodjela.

Kuda hodiš čovječe? Šta te vuče kasapinima? Šta je tebi?
Genocid u BiH se desio, organizovano i sinhronizovano, rukama Srba, a po odobrenju EU. Sve, baš sve su znali, u svakom pogledu, još juna i jula ‘92.; Prijedor, Višegrad, Vlasenica, Bratunac, Sanski Most, Ključ, Foča,.. pa sve su znali i, dokazno, materijalno snimali i ostavljali u svoje arhive.
BiH se trebala umoriti i to rukama onih od kojih je tražila spas.

Rumunija i Bugarska, 2007. godine, sigurno, niti blizu nisu ispunjavale uslove, pa i Hrvatska i druge zemlje; Estonija, Latvija… Ove zemlje su uskočile, lahko, u EU, jer to je interes katoličkog nacionalizma koji ne želi u tom dijelu, nikako, državu u kojoj su većina muslimani.

Logori, ubijanja, silovanje, paljenje, GENOCID… nije bilo dovoljno nama u BiH, da progledamo i da znamo gorku ISTINU.

Uvlačeći se Evropi u dupe, mi gazimo svoju bol, svoju tragediju i time postajemo NIŠTA i NIKO.

Sramotno, do kraja glupo i bolno, prema svemu što smo prošli.
Odgovor nemamo, nikakav, ni u kom pogledu.

Strah onih koji su vani da će ih istjerati iz EU je neopravdan, nerealan i nemoralan, jer sigurno ih niko neće istjerati iz tih Evropskih zemalja, jer su posebno daroviti, a njihova radna usluga jeftina.
Tu su Turci, Pakistanci, Indijci i svi drugi koje koriste kao radnu snagu koja gradi Evropu. Oni razumno izrabljuju, svjetskim poretkom, tu snagu.
EU mrzi BiH, a dokaz je, svaki dan višestruk, u svakom pogledu, na svakom dijelu naše domovine.

Silovatelji, ubice, palikuće i genocidaši su na vlasti u srcu Evrope, a to su činili muslimanima i samo zbog toga im je opravdano.

Vrata Evrope su svima iz BiH otvorena, kao jeftinoj radnoj snazi, ali nikao kao državi koja ima svoj suverenitete i integritet.

Kuda ideš dobri čovječe?
Ideš na put kojim se nikad, nigdje, neće stići.

Put u nigdje je ludost, s toga probudi se, otrijezni se i ustani.

Svoj dom, svoju porodicu, svoju državu podiži svojim rukama i raduj se samo onima koji se raduju tebi.
Nikad, a možda ni tad, neće nas htjeti oni koji su nam priredili GENOCID.

Izlaz BiH u bolje sutra je preko okeana i u saradnji s onima koji su nas podržali onda kad je bilo najgore, a to je SAD.
BiH treba Joe Biden-a, ali joj trebaju i oni koji umiju razgovarati s njim, a takvih danas ne vidim u ovoj političkoj strukturi.

Potrebno je političko pospremanje, svih nas, samih sa sobom.

Svakako da SAD zna ulogu KOS-a i JNA u BiH, s toga je jasno da pregovarante, u ime BiH, u ime naroda, tek treba naći, a među ovim ih nema.

Kuda ideš, čovječe?
Pa jesi li lud da ideš putem koji vodi; nigdje.
Probudi se.

Akifagic.com

Share.

Leave A Reply