Vrijeđanje novinarke Nade Satrijaš Al Issa zbog teksta o rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koliko su mnogi Bošnjaci zaluđeni šupljom komunističkom ideologijom i srbočetničkim ispiranjem mozgova udruženim sa domaćim izdajnicima vidi se i u tekstu ugledne novinarke Nade Satrijaš Al Issa. Njen tekst prenosimo u cijelosti i bez izmjena:

PROŠLIH 7 DANA INBOX MI JE ZATRPAN UVREDAMA , kojekavim porukama, nezamislivim “ukrasnim pridjevima.” Znate od koga? Od nekih Bošnjaka, koji su to samo po imenu. Znate zašto? Zato jer sam napisala pozitivan tekst o predsjedniku Izetbegoviću!!! K'O DA SAM PISALA O TUĐMANU, A NE O IZETBEGOVIĆU!
Iznenadilo me, šokiralo, da ima Bošnjaka koji svog prvog predsjednika, post mortem, optužuju da je i on dijelio Bosnu, nesvjesni u svojim malim, primitivnin mozgovima, kroz kolike je patnje prolazio boreći se za svoju i vašu Bosnu, koju vi ti i takvi niste ni zaslužili. Nisam čula ni jednog generala, ni jednog od zapivjednika sedam korpusa ABiH, da išta prigovarsku predsjedniku, vole i poštuju i danas evog vrhovnog zapivjednika. A vi, sitne duše, koji ste bili u nekim “kafanskim korpusima,” daleko od Bosne, dok se Bosna branila, sada se javljate. Stid vas bilo! Puške ni vidjeli..
U prošlom tekstu rekla sam da mi je bila čast i privilegija biti uz predsjednika Izetbegovića tih teških ratnih dana. I to ponavljam i sada.
Zog vas mrzitelja, PRILAŽEM I JEDNU ZAJEDNIČKU SLIKU SA ŽENEVSKIH PREGOVORA, Ženevskih pregovora, na kojima se za stolom komadala Bosna, kao što su to agresori radili na terenu. Pa izvolite, vi plitke pameti, možda vam ova slika bude dodatni razlog, povod da nastavite s uvredama.
Na prošli tekst lajkovi su premašili vaše dislajkove, odurne poruke. Pa razmislite.

https://www.facebook.com/100004924926714/posts/1895887397252073/

Share.

Leave A Reply