VUKANOVIĆ: NEŠIĆ ŠURUJE S DODIKOM, ON BI DA TRGUJE SA REŽIMOM

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zastupnik Srpske demokratske stranke u Narodnoj skupštini bosankohercegovačkog entiteta Republika Srpska Nebojša Vukanović smatra da predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić ima dogovovor s Miloradom Dodikom i Savezom nezavisnih socijaldemokrata.

Moje sumnje da Nenad Nešić ima konekcije sa Miloradom Dodikom i da samo čeka pogodan trenutak i poziv da se vrati u vlast, da mu se ne može vjerovati niti on može biti partner u opoziciji, danas su se pokazale kao tačne i osnovne. Zastupnici DNS-a su na posebnoj sjednici NSRS-a, na nagovor svog predsjednika, glasali skupa sa SNSD-om, i time jasno pokazali da nisu opozicija – napisao je je Vukanović i dodao:

Nešić i slični koji bi da trguju i kalkulišu sa režimom i Dodikom samo nas kompromituju i zbunjuju narod, jer je svima jasno da je njegov lični cilj da osvoji par zastupničkih mandata i bude dio vlasti, ma ko sutra da pobijedi.

Također, Vukanović je naglasio “ili Nešić, ili ja, ali nas obojica ne možemo biti skupa u opoziciji jer smo dva različita svijeta, dijelimo potpuno suprotne i drugačije vrijednosti”.

 

 

Share.

Leave A Reply