Vulin traži da Izetbegović kaže ko je napao Vučića u Srebrenici

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Srbijanski ministar unutrašnjih poslova ponavlja staru mantru kako je rat počeo ubistvom svata

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović treba da kaže ko je pokušao da ubije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici, umjesto što traži izvinjenje i milijarde od Srbije, smatra ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

– Pre nego što Bakir Izetbegović pomene ime Srbije ili predsednika Vučića najbolje bi bilo da nam prvo kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici, kada planira da se izvini za taj pokušaj ubistva i da nam saopšti ko su počinioci, rekao je Vulin.

POČETAK RATA

On je primijetio da linčovanje, pokušaj ubistva Vučića, tada premijera Srbije, nikada nije čak ni osuđeno, nije ni bezbjednosno provjereno, niti je neka služba dala neki zaključak.

Komentarišući Izetbegovićevu izjavu da Srbija i Hrvatska treba da plate milijarde KM, kao i da treba da se izvini BiH, Vulin je rekao da ne zna da li je Izetbegović to sam smislio ili mu je neko pomogao.
Dalo bi se razgovarati i te kako o tome ko je odgovoran za početak građanskog rata u BiH. Ako me sećanje ne vara, rat je počeo tako što je ubijen srpski svat, rekao je Vulin.
Share.

Leave A Reply