Youtuber ubio trudnu djevojku uživo: Gledaoci mu plaćali da je muči

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ruski jutjuber uhapšen je nakon mučnog prenosa uživo u kojem je njegova trudna djevojka preminula, jer su njegovi gledaoci platili da je podvrgne okrutnom zlostavljanju.

Stas Riflej je navodno primorao Valentinu Grigorievu da izađe na balkon noseći samo donji veš. Spoljna temperatura je bila ispod nule. Gledalac strima je 30-godišnjem Rifleju platilo 1.000 američkih dolara kako bi zlostavljao Valentinu, navodi se u izvještaju “Buzzmedia”.

Za Valentinu (28), koja je bila u ranoj fazi trudnoće, mislilo se u tom trenutku da je preminula od posljedica hipotermije.

Riflaj, čije je pravo ime Stanislav Rešetnikov – nije ugasio kameru čak i kad je shvatio da je Valentina “polumrtva”.

Na snimcima se može vidjeti kako je unosi unutra sa balkona i pokušava da je oživi.

Stravičan prenos nastavio se za desetine hiljada pratilaca čak i nakon što je pozvao hitnu pomoć, a snimanje se nastavilo i kada su bolničari stigli i proglasili je mrtvom.

Vjeruje se da je emitovanje nastavljeno dva sata nakon što je umrla.

Potom je obdukcija pokazala da je Valentina preminula od posljedica “stravičnih povreda glave”, a Riflaj je na sudu priznao da ju je udario na dan kada je preminula.

Riflaj zarađuje od “donacija” na mreži od svoje ruske i međunarodne publike.

U prethodnom emitovanju obasipao je Valentinu biber-sprejem, a kako navode strani mediji, njegovi strimovi su bili “puni okrutnosti” prema njoj.

Share.

Leave A Reply