Za tri dana ostao bez porodice zbog korone: Dok je sahranjivao oca i majku, stigla je vijest da je izgubio i brata

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Najstariji mještani ne pamte ovakvu tragediju koja je zadesila porodicu Maksić iz sela Vražogrnci u općini Aleksandrovac.

Dejan Maksić ostao je za tri dana bez oba roditelja i brata.

U kruševačkoj covid bolnici u četvrtak 18. februara Dejanu je preminuo otac Milovan 1949. godište, u petak 19. februara majka Nada 1955. i juče 20. februara i brat Goran rođen 1980. godine.

Dok je u subotu sahranjivao roditelje na seoskom groblju u Vražogrncima, iz Kruševca je stigla najgora moguća vijest da je i njegov brat Goran, preminuo od posljedica koronavirusa.

Goran će biti sahranjen u ponedeljak 22. februara, pored svojih roditelja na groblju u Vražogrncima. Komšije i prijatelji koji tješe neutješnog Dejana, imaju samo riječi hvale za porodicu Maksić.

Pokojni Goran bio je izuzetno dobar momak, marljiv i pošten, volio je da pored svojih poslova pomaže drugima, imao je rijetko dobru narav i plemenitu dušu.

Na seoskom domu stoje tri umrlice, u selu vlada velika nevjerica u sve što se dogodilo, a cijela Župa se saosjeća sa porodicom.

Dejan ostaje da se bori kroz život sa suprugom Biljanom i velikim bolom jer za tri dana izgubio svoje najmilije osobe sa kojima je dijelio sve što je život donosio – prenose Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga.

Kakanj-X.com

 

Share.

Leave A Reply