‘Zaboravila sam da bih se trebala seksati, ne želim umrijeti nevina!’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

‘Kao da imam dodatni nožni prst. Samo ga želim odrezati i riješiti ga se”, objasnila je 41-godišnja Michelle, koja silno želi izgubiti nevinost i prvi put iskusiti seks

Žena zvana Michelle u emisiji “Virgin Diaries” otkrila je da je još uvijek djevica u 42. godini, no ne svojim izborom, prenosi The Sun.

Poljubila je samo dvojicu muškaraca u životu, nikad nije otišla na spoj za Valentinovo ili dočekala Novu godinu poljupcem. Međutim, nije odustala od ideje gubljenja djevičanstva, priznajući da je jednostavno “zaboravila” na to jer joj se nikad nije pružila prilika.

Povratila kada je poljubila dečka

“Ups, nekako sam se zaboravila seksati. Moje djevičanstvo nije izbor, koliko je usputna primisao. Većina ljudi ima priliku seksati se u srednjoj školi, ali ja sam bila štreberica. Većina ide i na fakultet, ali ne i ja. Nisam naučila o tom stilu života, bila sam sretna što sam mogla otići kući i gledati televiziju, možda vikendom otići u kino s mamom”, rekla je u emisiji.

Iako je otišla na nekoliko spojeva, iz njih se nije izrodilo ništa više. Naime, poljubila je samo dvojicu muškaraca, ali nijednog od njih nije vidjela golog.

“Pokušala sam biti u vezi i to mi je bila velika stvar. Kada sam ga poljubila na kraju večeri, toliko sam se uplašila da sam doslovce povratila. Nisam si utuvila u glavu da mi prvi seks mora biti savršen. To je kao da imate dodatni nožni prst. Samo ga želim odrezati i riješiti ga se”, objasnila je Michelle.

Oslobađanje od tajne

Uvjerena je da je opterećena skrivanjem te “sramotne tajne” koje se želi riješiti, stoga je odlučila organizirati zabavu za prijatelje i obitelj kojima će to priopćiti.

“Mislim da uvijek krijem tu tajnu. Došla sam na ideju organiziranja tuluma jer sam mislila da bi na taj način bilo najbolje okupiti sve ljude i reći im da sam još uvijek djevica”, izjavila je 41-godišnjakinja.

“Nadam se da ću na taj način privući interes. Definitivno ne planiram umrijeti kao djevica. Iz mog prijašnjeg iskustva s vezama, problem nije bio seks, koliko ta tajna. Sami čin je zastrašujući, ali više me plaši otkrivanje tajne nekome”, dodala je.

Michelle je na svečanoj večeri obavijestila najbliže da je još uvijek djevica, a na njezino iznenađenje, okupljeni su na vijest reagirali pljeskom. Neki muškarci na zabavi su joj čak rekli da im je njezino djevičanstvo “seksi”.

“Dijeljenje ove tajne olakšat će mi ljubavni život jer to više ne moram skrivati”, zaključila je 41-godišnja djevica.

Share.

Leave A Reply