Žena Vuka Draškovića o zločinima Srbije

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Danica Drašković, žena Vuka Draškovića:

Ratovali smo dosta. Išli smo u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, pa najzad na Kosovo. I šta smo uradili? Poraženi svuda, isterani smo iz Slovenije, Hrvatske, iz Bosne i naravno i sa Kosova. Ostavili smo krvave zločinačke tragove za sobom koji se sada otkrivaju po Haškom tribunalu, na suđenjima našim političkim i vojnim komandantima.

I šta sad? Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali, palili, rušili, silovali.

Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide. Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci.

Podaci

Od 2500 ubojstava civila koje su izmisli Srbi dokumentirano je njih 42 rijecima cetrdeset dva, skoro svi poginuli u borbama.

Od 25.000 paljenja stala, sijena, kuca itd koja su izmislili Srbi dokumentirano je njih 150 rijecima sto pedeset.(vecina stradala u borbama)
To su sluzbeni podaci Haaga

Share.

Leave A Reply